wij verzorgen al uw regelwerk, technische ondersteuning  advies en ideeën 

 

 

 

 

 

 

Hieronder een mediafilmpje 2016 over de sfeerverlichting in Groningen door ons ontworpen en gerealiseerd binnen het beschikbare budget.
klik op de foto voor het starten van het filmpje.

 

 

 

 

Wij hebben voor 2017 een aantal nieuwe locaties en verbeteringen vooral de bruggen krijgen een leuke update en wij verwachten een fraaie verlichting op het Emmaplein.

Emmaplein sfeerverlichting kerstverlichting decoratieverlichting Groningen

Emmaplein impressie sfeerverlichting 2017 (klik op de foto voor een vergroting)

Emma brug Kerstverlichting - Brugverlichting - brugdecoratie - sfeerverlichting groningen

Emmabrug impressie kerstverlichting 2017 ( klik op de foto voor een vergroting )

 

SCHUITENDIEP HORECA op in Wikipedia te zien. (klik op de foto voor een vergroting)

 

Herestraat klik op de foto voor een vergroting

HL Promotions verzorgt/coördineert alweer voor
het vierde jaar de Sfeerverlichting in de hele binnenstad van Groningen. Groningen City Club is content met de inzet van HL Promotions die de hele coördinatie op zich neemt. Dit betekent alle contacten met de leveranciers, de Gemeente Groningen en Groningen City Club en Winkeliers en verenigingen.

Zwanestraat klik op de foto voor een vergroting

De kennis en ervaring van HL Promotions
op het gebied van organisatie, coördinatie
tijdens de gehele periode van de
sfeerverlichting, geeft u zekerheid en
voorkomt een heleboel regelwerk tijdens
de toch al drukke periode.

 

Boomverlichting Vismarkt klik op de foto voor een vergroting

We werken samen met de leveranciers
begeleiden deze en organiseren de
vele werkzaamheden.
We bieden al deze
voordelen en verbinden onze
verantwoording aan de opdracht.
 

Wenst u een afspraak voor informatie maak dan een afspraak en kijken wij samen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Kerst Straatverlichting

Visserbrug (klik op de foto voor een vergroting )

In 2016 zijn nagenoeg alle straten van Groningen voorzien van nieuwe LED verlichting en zijn alle bruggen verlicht. Ook een flink aantal opvallende sfeerverlichtingen zijn geplaatst de must have fotomomentjes. Wij nodigen u graag uit om te komen kijken vanaf 11 november 2017 kunt u deze weer zien branden vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur

 

Kerst Straatverlichting

Kerstboom Grote Markt Groningen (klik op de foto voor een vergroting)


Groningen City Club heeft na een goede samenwerking, de afgelopen 5 jaren, opnieuw de organisatie van de kerstboom op de Grote Markt aan ons gegund.
Het uitzoeken van een geschikte boom, kappen en transport maar ook de plaatsing en versiering alsmede het ontsteken van de lichtjes wordt volledig door ons verzorgd.

Steeds meer Nederlandse steden zien het belang in van sfeer in de openbare ruimte. Vooral in de laatste maanden van het jaar zien we in de aanloop naar de feestdagen sfeerverlichting en decoratie boven de straten. De geeft de verkoop een enorme boost. Uit een onderzoek in Nederland van Ruigrok\NetPanel kwam naar voren dat 65% liever winkelt met sfeerverlichting en decoratie dan ergens waar dat niet het geval is. .

 

Voor 40 % van de bezoekers is sfeerverlichting en decoratie zelfs een reden om langer in de stad te verblijven. En dat smaakt natuurlijk naar meer want dit effect zou vaker gerealiseerd kunnen worden, wij hebben en kunnen iedereen die dat wilt van ideeën en materiaal voorzien natuurlijk in de wintermaanden maar ook het hele jaar door

Bron platform binnenstad management.

Een aantal mooie voorbeelden zijn te vinden in Eindhoven, Utrecht en Amsterdam, leuke thema's als ontsteek de lichten zijn reeds ontplooid.

In Londen, Melbourne en Parijs zijn geweldige shows en ornamenten te zien in bomen en pleinen, ook onze zuiderburen besteden volop aandacht aan de sfeer op straat.